No 24. līdz 28. aprīlim Latvijas Universitātē (LU) norisināsies ikgadējais pasākums “Studenta kurpēs”. Aicinām ikvienu vidussskolēnu izmantot šo lielisko iespēju un vienu dienu iejusties studenta lomā, uzzinot, kā noris studiju dzīve LU un tieši Fizikas, matemātikas optometrijas fakultātē.

Kopā ar studentu skolēnam būs iespēja piedalīties studiju procesā – lekcijās, semināros un laboratorijas darbos, iepazīt mācībspēkus, fakultāti, studiju programmu, uzzināt, kādas prasmes nepieciešamas, studējot attiecīgajā programmā, un kādas ir iespējas radoši izpausties ārpus studijām.

To, cik skolēniem vērtīgi ir piedalīties pasākumā “Studenta kurpēs”, apliecina skolēnu teiktais pēc pasākuma – Rūdolfs no Angļu ģimnāzijas akcentē: “Iesaku šo iespēju izmantot visiem un pēc iespējas ātrāk, lai saprastu, vai tas, ko vēlies studēt, ir tavs.” “Studenta ikdienas skatīšana savām acīm un arī ieskats pašā studiju procesā noteikti dot daudz vērtīgas informācijas,” atzīst skolēni.

Pieteikšanās

Skolēnu pieteikšanās notiek līdz 17. aprīlim, aizpildot anketu.

Studentu pieteikšanās norisinās līdz 17. aprīlim, aizpildot anketu.

Pēc pieteikšanās skolēns kopā ar studentu izvēlēsies, kura no pasākuma dienām būtu atbilstošākā Universitātes apmeklējumam. Visiem “Studenta kurpēs” dalībniekiem tiks izsniegtas attaisnojuma zīmes skolai.

Skolēni, kuri vēlas uzzināt vairāk par studijām un citiem LU skolēnu pasākumiem, aicināti pieteikties LU jaunumiem.

Dalīties

Saistītais saturs

Iekāp studenta ikdienā – “Studenta kurpēs” jau aprīlī!
27.03.2024.

Iekāp studenta ikdienā – “Studenta kurpēs” jau aprīlī!