Fizmatdienu ietvaros, 30. aprīļa pēcpusdienā plkst.14.00-17:30 klātienē Zinātņu mājā notiks Fizmatu hakatons. Vēlamies izmēģināt citādu pieeju, kā rast risinājumus izaicinošām, bet pašu spēkiem atrisināmām problēmām. Tāpēc aicinām pievienoties ikvienu pasniedzēju, kolēģi, studentu, absolventu vai fizmatu draugu!

Hakatona ietvaros plāns ir sadalīties grupās un strādāt pie problēmām, kas saistītas ar akadēmiskā darba procesu fizmatos. Produktīvākai diskusijai par katru no problēmām tiks sagatavota īsa un koncentrēta informācija. Hakatona noslēgumā grupas prezentēs piedāvātos risinājumus un visiem būs iespēja balsot, kurus risinājumus īstenot pirmos. Piemēram, 2023. gadā šķetinājām jautājumus par studentcentrētības aktīvu ieviešanu, pirmkursnieku zināšanu līmeņa izlīdzināšanu un prasībām par akadēmisko personālu, ierosinot konkrētus soļus vai kritērijus tālākai izmantošanai praksē.

Lai būtu spēks diskutēt un rast veiksmīgus risinājums, sadzirdēt citus un rosināt sarunas, paredzēti arī dzērieni un uzkodas.

Reģistrācija atvērta līdz 24. aprīlim.

Pieteikt diskutējamās problēmas iespējams līdz 10. aprīlim ir šeit: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1J1ADTMRYngQV7BJryLaAED74YrL_GnnrBANNrsZ-Kd0/edit?usp=sharing

Informācija un reģistrēšanās hakatonam šeit: https://forms.gle/42gBWhWFfsA1i5Wq8

Pēc hakatona no plkst. 18:00 notiks Fizmatdienu Personību vakars.

Dalīties