Sestdien, 7. novembrī, no plkst. 10.00 līdz 17.00 tiešsaistē notiks Fizikas skolotāju diena, kurā fizikas skolotājiem no visas Latvijas piedāvās noklausīties 13 dažādas, tajā skaitā ārvalstu lektoru, lekcijas par profesijas pārstāvjiem aktuālām tēmām. Dalība pasākumā bez maksas.

Fizikas skolotāju dienā piedalīties aicināts ikviens fizikas skolotājs no jebkuras vietas Latvijā. Tiešsaistes formāts pasākumu padara ne vien pieejamāku arī tālāk no galvaspilsētas dzīvojošajiem fizikas skolotājiem, bet arī pievilcīgāku, dodot iespēju pasākuma programmu papildināt arī ar vērtīgām ārvalstu lektoru nodarbībām.

Attālinātā mācību procesa dēļ liela daļa skolotāju jau ilgāku laiku pakļauti paaugstinātai spriedzei un spiesti pielāgoties nestandarta situācijām. Pasākums būs iespēja ne vien uzzināt aktuālo fizikas jomā, bet arī uzklausīt augsti kvarificētu ekspertu padomus fiziskās un emocionālās veselības uzturēšanai.

PROGRAMMĀ

Pasākuma detalizēta programma pieejama šeit.

Dalība pasākumā ar iepriekšēju pieteikšanos: PIETEIKUMA ANKETA.

Dalība pasākuma ir bez maksas. 

Informāciju par pieslēgšanos tiešsaistes pasākumam dalībnieki saņems e-pastā 6. novembrī.

 

Semināra dalībnieki saņems sešu akadēmisko stundu pedagoga profesionālās kompetences pilnveides apliecību. 

Pasākumu organizē Latvijas Universitātes (LU) Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultāte (FMOF), FIZMIX, Latvijas Fizikas skolotāju asociācija (LFSA) un Rīgas Tehniskā universitāte (RTU).

 

Dalīties