LU Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultātes Studentu pašpārvalde organizē  Zinātniskās literatūras konkursu, dodot iespēju studentiem iesniegt sarakstus ar grāmatām, kuras nav pieejamas bibliotēkās vai citās informācijas krātuvēs, bet ir nepieciešamas studiju procesā. LU FMOF SP konkursa rezultātā izvēlēto grāmatu iegādei atvēlējusi 1000 EUR.

Zinātniskās literatūras konkursa mērķis ir veicināt LU FMOF studējošo zinātniski pētniecisko darbību, kā arī LU daudznozaru bibliotēkas krājuma papildināšanu, nodrošinot LU FMOF studējošos ar tiem nepieciešamo literatūru pētījumu veikšanai

Konkursā var piedalīties visi LU FMOF studenti, aizpildot anketu, kurā norāda literatūras sarakstu, komentāru par konkrētās literatūras nepieciešamību, grāmatnīcu, kurā vēlamo lasāmvielu var iegādāties.

PIETEIKUMA ANKETU jāaizpilda laikā no 2019. gada 10. oktobra līdz 2019.gada 22.oktobrim, plkst. 23.59.

Konkursa žūrija sastāv no trīs FMOF SP valdes sēdē ieceltiem LU FMOF SP pārstāvjiem, no kuriem viens ir žūrijas komisijas vadītājs. Žūrijas darbu administratīvi nodrošina FMOF SP Akadēmiskā virziena vadītāja Dace Osīte. Žūrijas komisija konkursam iesniegtos pieteikumus vērtēs pēc to atbilstības konkursa mērķim un literatūras pieejamības iegādei.

Zinātniskās literatūras konkursa rezultātu paziņošana notiks 25. oktobrī, nosūtot dalībniekiem ziņu uz norādīto e-pastu un publicējot rezultātus FMOF SP tīmekļa vietnē.

Vairāk informācijas var uzzināt, izlasot konkursa nolikumu vai sazinoties ar Daci Osīti (dace.osite@fizmati.lv).

Par Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultāti

Latvijas Universitātes Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultāte ir Latvijas Universitātes akadēmiska pamatstruktūrvienība, kas izveidota akadēmiskās darbības organizēšanai sekojošās zinātņu nozarēs: fizikas un matemātikas nozarē, kā arī medicīniskās fizikas apakšnozarē.

Dalīties