Sestdien, 26. septembrī, plkst. 16.00 Latvijas Universitātes (LU) Lielajā aulā notiks koncerts “Rudenīga satikšanās”, kurā uzstāsies LU Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultātes (FMOF) jauktais koris “Aura” un Imantas Kultūras centra vīru koris “Absolventi”.

Koru koncerts “Rudenīga satikšanās” būs muzikāls notikums, kurā  apvienosies divi kori - LU FMOF jauktais koris “Aura” un Imantas Kultūras centra vīru koris “Absolventi” mākslinieciskā vadītāja Edgara Vītola, kā arī diriģentu Edgara Briņķa un Emīla Rusova vadībā. Koncerta programmā būs dzirdami dažādu latviešu komponistu – Viktora Pizāna, Ērikas Freimanes, Lienes Batņas, Agra Engelmaņa, Kārļa Kažociņa, Andreja Jurjāna, Raimonda Paula u.c. – skaņdarbi. Klausītāji būs aicināti piedalīties arī sadziedāties ar tautā iemīļotām melodijām.

Ieeja koncertā ar bezmaksas ielūgumiem, kurus iespējams saņemt LU Kultūras centrā, Raiņa bulvārī 19, 007. telpā darbadienās no 10.00 līdz 16.30.

Par jaukto kori "Aura"

Kopš 2008. gada jauktais koris "Aura" darbojas Latvijas Universitātes Fizikas, Matemātikas un Optometrijas fakultātes paspārnē. Kora mākslinieciskais vadītājs un diriģents ir Edgars Vītols, vokālā pedagoģe - Inga Lisovska, bet kormeistars - Emīls Rusovs. Vairāk var lasīt kora tīmekļa vietnē www.korisaura.lv.

Par Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultāti

Latvijas Universitātes Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultāte ir Latvijas Universitātes akadēmiska pamatstruktūrvienība, kas izveidota akadēmiskās darbības organizēšanai sekojošās zinātņu nozarēs: fizikas un matemātikas nozarē, kā arī medicīniskās fizikas apakšnozarē.

 

 

Dalīties