Ceturtdien, 25. jūnijā, no plkst. 14.00 Latvijas Universitātes (LU) Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultāte piedāvā iespēju TIEŠRAIDĒ vērot FMOF noslēguma dokumentu izsniegšanas ceremoniju 2019./2020. akadēmiskā gada absolventiem.

Situācija Latvijā neļauj rīkot izlaidumu ierastā formā, tāpēc LU FMOF rod risinājumu un dod iespēju absolventiem šo nozīmīgo dzīves sasniegumu atzīmēt pēc iespējas svinīgākos apstākļos, vienlaikus minimizējot inficēšanās riskus absolventiem, to tuviniekiem un fakultātes darbiniekiem.

Klātienes pasākumā piedalīsies tikai paši absolventi un atbildīgie fakultātes darbinieki, kam tiks nodrošināta iespēja ievērot 2 m distanci, saņemt diplomu droši, bez kontakta, un dezinficēt rokas.

Absolventu draugus, radus un ģimenes locekļus, kā arī fakultātes mācībspēkus un citus interesentus, aicinām sajust kopā būšanu, noslēguma dokumentu izsniegšanas ceremoniju vērojot TIEŠRAIDĒ LU FMOF Facebook lapā un Latvijas Universitātes tīmekļa vietnē.

Pasākumā plānota diplomu izsniegšana, grupas (studiju programmas) kopbilde un apsveikuma vārdi.


Absolventi LU FMOF diplomus saņems pa grupām:

14.00 Matemātikas nodaļas absolventi

15.00 Optometrijas un redzes zinātnes nodaļas absolventi

16.00 Fizikas nodaļas absolventi


Par LU Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultāti

Latvijas Universitātes Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultāte ir viena no senākajām LU akadēmiskajām pamatstruktūrvienībām. Tā ir izveidota akadēmiskās darbības organizēšanai fizikas un matemātikas jomā, kā arī medicīniskās fizikas apakšnozarē.

 

Dalīties