LR Ministru Kabinets valstī ir izsludinājis ārkārtas stāvokli, līdz 2020. gada 14. aprīlim slēdzot visas mācību iestādes Latvijā. Lēmums stājas spēkā nekavējoties, tāpēc visas klātienes lekcijas ir atceltas.

Ievērojot epidemioloģiskās drošības pasākumus COVID-19 izplatības laikā, LU FMOF administratīvais darbs un studiju process  turpinās attālināti, izmantojot visus pieejamos elektroniskos saziņas līdzekļus un tehnoloģiskos risinājumus.

Attālinātam studiju procesam, tajā skaitā pārbaudes darbiem, katrs LU FMOF mācībspēks izvēlas vispiemērotāko metodi un par to informē studentus. Studentu uzdevums ir sekot līdzi informācijai estudijas.lu.lv un e-pastā.

Mācībspēku klātienes konsultācijas ir atceltas, bet studenti ir aicināti sazināties ar pasniedzējiem elektroniski, izmantojot e-pastu, Skype, telefonu un citus elektroniskās saziņas veidus.

Noslēguma darbu izstrādes process turpinās saziņā ar darba vadītāju. Noslēguma darbu iesniegšanas un aizstāvēšanas grafiks pagaidām netiek mainīts, bet lēmums vēl tiks izskatīts.

LU FMOF studenti apliecības var pagarināt LU FMOF dekanātā, Zinātņu mājas 509. telpā:

  • 17. martā līdz plkst. 17.00;
  • pēc 17. marta ar iepriekšēju pieteikšanos un vienošanos par laiku, rakstot uz karlina.engere@lu.lv

!!! Līdz 14. aprīlim studenti aicināti apliecības pagarināt TIKAI gadījumos, kad tā nepieciešama steidzamai mācību materiālu izņemšanai / nodošanai LU Bibliotēkā.

Aktuālā LU Bibliotēkas informācija par darbu no 16. marta līdz 14. aprīlim – Bibliotēkas tīmekļa vietnē. Lasītavas slēgtas no 16. marta.


SAZIŅAI: e-pasts: fmof@lu.lv (dekanāts) vai karlina.engere@lu.lv.

Aicinām sekot līdzi aktuālākajai informācijai http://www.lu.lv un www.fmof.lu.lv


ERASMUS+ studentiem ārvalstīs - LU studenti, kuri šobrīd atrodas ārvalstīs studentu apmaiņas programmas ietvaros, aicināti sazināties ar LU Studentu servisa departamenta Mobilitātes nodaļas speciālistiem, kuri sniegs informatīvu atbalstu saistošu jautājumu gadījumā (tālr: 67034444, e-pasts: studentu.serviss@lu.lv). /no LU vietnes 15.03.2020./

Oficiālo un drošo informācijas avotu saraksts par koronavīrusu Covid-19.

Dalīties