Pirmdien, 18. martā, vairāki LU FMOF Optometrijas un redzes zinātnes nodaļas pasniedzēji kopā ar Optometrijas profesionālā maģistra studentiem viesojās Salaspils 1. vidusskolā, lai veiktu skolēniem redzes skrīningu.

Klīniskās prakses ietvaros katru gadu LU FMOF Optometrijas un redzes zinātnes nodaļa sadarbojas ar kādu atsaucīgu skolu, kas vēlas, lai tiktu pārbaudīta bērnu redze. Pēc pārbaudes tiek informēti skolēnu vecāki par to, vai viss ir kārtībā, vai arī jādodas uz padziļinātu redzes pārbaudi. Prakses organizatore docente Evita Kassaliete: “Bilde pēc labi padarīta darba! Kopā ar studentiem Salaspilī skolēniem veicām redzes skrīningu! Gandarījums! Paldies skolai un studentiem un atsaucīgajiem vecākiem, kam rūp bērna veselība, un paldies foršajiem Salaspils skolēniem!"

Par Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultāti.

Latvijas Universitātes Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultāte ir Latvijas Universitātes akadēmiska pamatstruktūrvienība, kas izveidota akadēmiskās darbības organizēšanai sekojošās zinātņu nozarēs: fizikas un matemātikas nozarē, kā arī medicīniskās fizikas apakšnozarē.

Dalīties